ZOE VINTERKAMPANJE

Renault ZOE 400 km
Eneste elbil med sikker hjemmelading inkludert!

Kampanjen varer til 28.02.2018

VINTERKAMPANJE

Nå får du kr 20.000,- i avslag på Renault ZOE! Hjemmelader/wallbox og montering er inkludert i prisen.

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Be om prøvekjøring

Eller ring oss på 76 11 31 30

KAMPANJETILBUD!

Nå får du Renault ZOE fra kun

238 980,-

Renault ZOE 400 km er den eneste elbilen som kommer med
sikker hjemmelading inkludert i prisen!OM LADING AV ELBIL:

Hjemmelading er praktisk og effektivt, men det er viktig å sørge for at det også blir trygt. Det betyr blant annet at du ikke bør lade gjennom vinduet fra en vanlig stikkontakt i huset, og at du også må unngå å bruke skjøteledninger og ujordede stikkontakter. Dette kan føre til varmgang og i verste fall branntilløp, sier seniorfagrådgiver i Norsk elbilforening, Erik Lorentzen.

MANGE LADER FEIL

Lorentzen forteller at mange av de spørsmålene foreningen får fra ferske elbileiere dreier seg om nettopp lading, og at det fortsatt er behov for å spre mer kunnskap på dette området. Det er nemlig svært mange som ikke har investert i hjemmeladestasjon, og som dermed lader sine biler i vanlige stikkontakter.
I vår siste spørreundersøkelse blant elbileiere oppgir 63 prosent av elbilistene at de lader på vanlig kontakt. Dersom du bruker en eksisterende, jordet stikkontakt til daglig lading av elbil er imidlertid dette ifølge Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) å regne som en bruksendring. Kursen må da oppgraderes med jordfeilbryter type B og den skal ha maks 10 A sikring, sier han.

GREIT FOR NØDLADING

Bakgrunnen for kravet er sikkerhetshensyn. En gammel stikkontakt som brukes fast til elbillading kan nemlig over tid bli slitt, og dette kan føre til varmgang. Både Norsk elbilforening og DSB anbefaler derfor elbileiere å investere i en hjemmeladestasjon, type 2. Dette gir enkel og sikker lading av din elbil, og det gir også mulighet for litt raskere lading, sier han.
Noen ganger kan det likevel være nødvendig å lade på steder der det ikke er installert hjemmeladestasjon, som for eksempel hvis du er på besøk eller reise. I slike tilfeller er det ikke noe problem å nødlade fra en jordet husholdningskontakt på husvegg eller i garasjen, men husk å først sjekke at kontakten er i god stand. Kontroller også kontakten for varmgang etter to timer med lading, sier han.
Dersom stikkontakten kjennes varm, trekker du ut støpselet og tar på stiftene. Hvis disse er så varme at du brenner fingrene, må ladingen avsluttes.

Bilde av Håkon Jakobsen

Har du spørsmål om kampanjen?

Ring meg gjerne direkte på +47 90998252 eller send meg en e-post på haakon@auto3000.no.

Håkon Jakobsen
Selger

Åpningstider

Adresse og kart

Auto 3000 Sortland AS
Verkstedvegen 6, 8400 SORTLAND

Om Oss

Auto 3000 Sortland er eneforhandler av nye person- og varebiler fra Renault, Mitsubishi og Subaru i Lofoten og Vesterålen. Vi har et godt utvalg av demobiler for testing samt nye biler klare for levering på kort varsel. Vi har også til enhver tid et stort utvalg av brukte biler på lager.

I tillegg forhandler vi hengere og produkter fra Tysse.

Vi samarbeider med DNB og Santander på finansiering og If, Tryg og Enter på forsikring. Vi tilbyr også betalingsløsninger fra Cresco.

Vårt verksted er bemannet med meget dyktige mekanikere. De er til en hver tid oppdatert på våre merker, samtidig som vi samarbeider med GS bildeler og Meca. Dette gjør at vi kan reparere og ta service på de fleste bilmerker.

Auto 3000 Sortland AS er en frittstående bilforretning som du finner i Verkstedveien 6 i Vestmarka Industrifelt på Sortland. Hos Auto 3000 Sortland AS får du hjelp med alt i forbindelse med bilkjøp og service/reperasjoner.

VINTERKAMPANJE

Nå får du kr 20.000,- i avslag på Renault ZOE! Hjemmelader/wallbox og montering er inkludert i prisen.

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Be om prøvekjøring

Eller ring oss på 76 11 31 30